Prea multe inimi frante, prea multa suferinta emotionala, prea mult dor dupa parteneri pierduti si gelozii cat incape.

— Despre Suflet si Emotii
Prea multe inimi frante, prea multa suferinta emotionala, prea mult dor dupa parteneri pierduti si gelozii cat incape. De unde stiu asta? Vad postari ale prietenilor mei si de fiecare data ma bucur ca nu sunt in pielea lor deoarece cunosc acest cumul de sentimente, destul de bine, as putea chiar spune. Procesul de imunizare impotriva geloziei, durerii unei despartiri sau chiar stresul unei relatii stresante, este foarte simplu.

Fiecare om pe care il cunosti a fost candva un strain, ce nici macar nu stia de existenta ta inainte sa va intersectati. Incearca sa iti canalizezi viata si centrul universului in jurul tau si gandeste-te ca toti ceilalti participanti intimi nu sunt altceva decat protagonisti in filmul tau. Tu esti regizorul! „my way or the highway”. Cei cu care esti compatibil, vor ramane iar ceilalti se vor evapora in ceata trecutului. Simplu! De ce nu isi au compromisurile locul aici? Ce se intampla daca incerci si fortezi sa unesti 2 piese de puzzle ce nu sunt compatibile?

Un mic sfat de incheiere: Nu pune o relatie peste prieteni si nici peste vise. Mai devreme sau mai tarziu,vei regreta asta. Toti,absolut toti au regretat candva asta. TENDENTIAL, prietenii au o viata mai longeviva decat partenerii intimi iar visele sunt nucleul existentei noastre. Fara un vis, sufletul e incomplet
Va doresc tuturor, o zi superba si cat mai multa energie de viata
Nu exista comentarii

Adauga comentariu